| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Granissa syödään yhdessä elokuussa

Granin Lähiapu ry järjestää ja organisoi yhteisöllisen kaupunkitapahtuman 16.8. Tilaisuuden tarkoituksena on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan ja tuoda eri-ikäisiä granilaisia uudella tavalla yhteen, ruokailemaan saman pitkän pöydän ääreen.

Tapahtuma järjestetään kaupungintalon edustalla.

– Haluamme järjestää yhteisöllistä toimintaa Granissa ja aktivoida kaupunkilaisia ja myös Granin yrittäjiä, erityisesti ravintolatoimijoita lähtemään innolla tapahtumaan mukaan. On sanomattakin selvää, että kaikki Granissa toimivat yrittäjät voivat halutessaan hyödyntää tapahtumaa omilla kampanjoilla Granin Lähiavussa vapaaehtoisena toimiva Minna Korpela kertoo.

Kaupunkilaiset voivat ostaa pöytäpaikan lähettämällä viestin osoitteeseen tilaisuudet@graninlahiapu.fi. Lisätietoa tapahtumasta saa Minna Korpelalta, 0405086015 ja Elina Ali-Melkkilältä 0407004376.

Pöytäpaikan hinta on aina 12 €/henkilö. Granilaiset voivat kerätä oman seurueen ja ostaa sopivan määrän pöytäpaikkoja tai voi myös ostaa itselleen pöytäpaikan ja liittyä isoon yhteisölliseen seuraan.

Hinta sisältää sisältää pöytäpaikan, tuolin/penkin, pöytäliinan, mukana musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa.

– Pöytäpaikkoja myydään vain rajoitettu määrä ja varaukset on sitovia. Jos oman paikkansa joutuu perumaan, veloitamme kuitenkin varausmaksun, sillä ajatuksena oli varmasti alunperinkin paitsi viettää kivaa iltaa yhdessä myös tukea GLA:n toimintaan, Korpela kertoo.

– Osallistujat voivat tuoda omat ruokansa ja juomansa, picnic-tyyliin mutta jos haluaa kannattaa paikallisia yrittäjiä, niin toivomme, että saamme usean ravintolayrittäjän innostumaan tapahtumasta ja tekemään iltaa varten omia tarjouksia sopivista ruoka-annoksista, jotka voi noutaa sovittuun aikaan ravintolasta, Minna Korpela kertoo.

Syödään yhdessä – Vi äter tillsammans i Grani 16.8. klo 18 alkaen kaupungintalon edustalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *