| URHEILU - IDROTT

Grankulla IFK Fotboll ry:n tyttöjoukkueet saavat oman päävalmentajan

Johanna Tiinus on seuran ensimmäinen palkattu päävalmentaja vastuualueenaan tyttöjoukkueiden toiminnan kehittäminen.

Johanna Tiinus tulee toimimaan vastuuvalmentajana T09/10 joukkueessa sekä vastaamaan tyttöjen Taitokoulutoiminnasta. Johannan tehtäviin kuuluu myös Perhefutis-konseptin kehittäminen ja laajentaminen sekä aivan nuorempien pelaajien toiminnan kehittäminen.

Johanna Tiinus.

Hän aloittaa tehtävässään lokakuun viimeisellä viikolla.

– Olen asunut perheeni kanssa Kauniaisissa vajaat kaksi vuotta ja tullut tutuksi alueen kanssa. Nyt tuntuukin erittäin hienolta saada aloittaa työskentely omassa lähiympäristössä. Odotan innolla kehitystyömme aloittamista, jotta myös ne kaikista pienimmät futispelaajanalut pääsevät osaksi laadukasta valmennusta, hän sanoo seuran tiedotteessa.

Johanna on toiminut viimeiset neljä vuotta valmentajana HJK:ssa. Ennen HJK:hon siirtymistään Johanna valmensi vuoden Saksassa 1.FC Nürnbergissä tyttöjen U15 ja U17 joukkueita ja sitä ennen Espoossa FC Hongassa kuusi vuotta. Viimeisimpänä Johanna on suorittanut UEFA A- valmentajalisenssin.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme näinkin kokeneen valmentajan kuin Johanna Tiinus seuraamme. Yhä enemmän tyttöjä on tullut toimintaamme mukaan tänä vuonna. Nyt voimme paremmin kehittää tyttöpuolen toimintaa, sanoo seuran puheenjohtaja Jan Sten.

Grankulla IFK Fotboll ry on kaksikielinen seura, jolla on ensisijaisesti toimintaa Kauniaisissa ja sen lähialueilla. Seuralla on yli 600 pelaajalisenssiä, josta noin 100 on tyttöjä. Tyttöjen osuus kasvaa koko ajan merkittävästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *