| URHEILU - IDROTT

Janni, 21, on jo päässyt nuorten EM-tasolla finaaliin

Kauniaislainen Janni Martikainen on treenannut kouluratsastusta ulkomailla kahden vuoden ajan. Tänä vuonna hän ratsasti nuorten finaalin Euroopan mestaruuksissa Ranskassa, mikä on suomalaisittain erittäin harvinaista.

 

Kakkukahvien aika. Janni Martikainen ja Raul Ruutu Sunrise Avenue- yhtyeestä, joka teki Jannin vapaaohjelman musiikit.

Muutama viikko sitten Janni voitti nuorten Suomen mestaruuden ennätystuloksella. Jannin tavoitteena on olympiamitali.

Janni on edustanut Suomen Pohjoismaisissa mestaruuksissa vuodesta 2011 ensin poneilla, sitten juniorina ja nyt nuorena ratsastajana. PM-mitaleja on kolme. Suomen mestaruusmitaleita on kertynyt vuosien varrella tämän lisäksi 2012 hopeaa, 2013 kultaa ja halli-SM kultaa, 2015 SM hopeaa ja halli-SM hopeaa ja 2016 SM-hopeaa. Vuonna 2014 hevonen oli sairas ja 2017 Janni oli ulkomailla.

7.9. juhlittiin kauden saavutuksia kakkukahvein. Paikalla oli Raul Ruutu Sunrise Avenue- yhtyeestä, joka teki Jannin vapaaohjelman musiikit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *