| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Orvokki ja Aarne Lohman vuoden positiivisin pariskunta!

Vuoden positiivisin-palkinto jaettiin yrittäjäpariskunnalle keskiviikko-iltana kauppakeskuksessa. Palkinnon jakoi Espoon Nuorkauppakamarin presidentti Sanna Raikaa ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tapani Ala-Reinikka.

– Otamme nöyränä ja kiitollisena vastaan tämän meille suodun kunnian olla positiivisin Granilainen, sanovat Aarne ja Orvokki Lohman, Kaunis Granin haastattelussa.

 

 

– Uskon, että useimmat meistä tuntevat heidät ja olette tavanneet heidät siellä Bio Granin eteisaulassa ystävällisinä ja iloisina, elämän myönteisinä, ahkerina ja tyylikkäinä. Teillä on kiireen keskellä aina aikaa myös vaihtaa muutama sana, niin halutessamme, Ala-Reinikka totesi puhessaan.

Video tapahtumasta

Lue koko haastattelu:

 

Positiivinen yrittäjäpariskunta pitää asiakkaistaan

Hämmästyttävää! Näin sanoo Bio Granin yrittäjäpariskunta Orvokki ja Aarne Lohman kuin yhdestä suusta vastates-saan perinteiseen urheilukysymykseen: miltä tuntuu voittaa äänestys positiivisimmasta kauniaislaisesta 2018?

– Otamme nöyränä ja kiitollisena vastaan tämän meille suodun kunnian olla positiivisin Granilainen. Meille positiivinen suhtautuminen asiakkaisiin on aina ollut ensiarvoisen tärkeää, sanoo Aarne Lohman.

Heidän mukaansa se on ollut helppoa, koska asiakkaat ovat itse olleet positiivisia ja yhteistyö on toiminut hienosti alusta asti.

– Asiakkaamme ovat aina hyvin ystävällisiä ja laatutietoisia. He seuraavat elokuva-alaa tarkasti ja tietävät, mitkä elokuvat ovat tulossa ensi-iltaan. Asiakkailla on usein toivomuksia ja vinkkejä, sanoo Orvokki Lohman.

Juuri tästä yhteistyöstä pariskunta pitää eniten.

– Näin me olemme itsekin kehittyneet, he sanovat.

Jatkavat kuten tähän asti

Lohmanit ovat pitäneet Bio Grania 33 vuotta. Perjantaista maanantaihin he ovat paikalla järjestelemässä sipsipusseja ja myymässä lippuja.

Orvokki ja Aarne Lohman
iloitsevat saamastaan kunnianosoituksesta.

– Tämä on meille elämäntapa ja terapiaa, ei työtä. Aiomme jatkaa samalla periaatteella kuten aina, eikä meillä ole suunnitelmia lopettaa. Kun joku kysyy, kuinka vanhoja olemme, vastaamme aina, että 50+, Orvokki Lohman sanoo.

Periaatteisiin on mm. aina kuulunut, että valittavien elokuvien täytyy sopia kaupungin molemmille kieliryhmille. Perhenäytökset, jossa on elokuvia sekä ruotsiksi että suomeksi, ovat suosittuja.

Nykyään kaikki näytökset hoidetaan digitaalisesti, ja elokuvat huonolla kuva- ja äänilaadulla ovat historiaa.

– Emme todellakaan vaihtaisi takaisin vanhaan tekniikkaan, sanoo Aarne Lohman.

Digitalisointi on otettu positiivisesti vastaan. Elokuvateatterilla on joka vuosi tuhansia kävijöitä, monet heistä kanta-asiakkaita.

– Ihmiset haluavat seurustella. On niin hauskaa kuulla puheensorinaa aulassa, kun kävijät tapaavat tuttuja elokuvissa, sanoo Orvokki Lohman.

Heidän mielestään on ihanaa myös nähdä uuden sukupolven kauniaislaisia elokuvateatterissa.

Kysymykseen mikä on suosikkielokuva, molemmat puistelevat päätään.

– Olemme nähneet niin monta filmiä, että on mahdoton valita niistä joku, he sanovat ja naurahtavat.

Vuoden positiivisin Granilainen-palkinto jaettiin keskiviikkona 26.9. Positiivisin granilainen järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa, yhdessä Espoon Nuorkauppakamarin, Kauniaisten kaupungin ja Kaunis Grani-lehden kanssa.

KÄÄNNÖS: JUHANI HEIKKILÄ

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *