| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Syksyn värit ovat voimakkaita

Syksy on täällä taas. Miten se näkyy sisustuksessa? Ulla Kumpulainen, sisustuskauppa Country Whiten omistaja, vastaa Kaunis Granin kysymyksiin.

Ulla Kumpulaisen Country White on perustettu 2007 ja toimii sekä Mankkaalla, vuodesta 2017, että Pohjois-Helsingissä, Tuomarinkylän kartanolla.

Syksy tulee ja tuo mukanaan kynttilät.

Mikä on trendikästä tänä syksynä sisustusrintamalla?

Trendikästä on luonnonkuidut tekstiileissä. Myös samettia näkyy paljon, niin huonekaluissa, kuin sisustustekstiileissäkin.

Mitkä ovat syksyn värit sisustuksessa?

Syksyn värit ovat voimakkaita, mausteisia värisävyjä. Paljon käytetään sisustuksessa mustaa, niin matoissa kuin huonekaluissakin. Musta pohjana toimii erinomaisesti kaikille väreille, jolloin värit tulevat hyvin esille. Tänäkin syksynä jatkaa hennon rosan eri sävyt. Ja toki itse aito pellava pysyy mukana.

Onko olemassa joku syksyn ehdoton hittituote?

Nyt, kun ilmat viilenee, niin kynttilöitä ostetaan paljon. Kaikki lyhdyt, kynttiläjalat ovat syksyllä ehdottomia. Niitä on kiva viedä omaan kotiin, mutta myös tuliaisiksi. Ja matot, niiden aika alkaa näin syksyllä, kun alamme rakentaa talvea varten lämpöistä kotipesää.

Ketkä ovat eniten kiinnostuneita sisustuksesta tänä päivänä, nuoriso, keski-ikäiset, eläkeläiset?

Vaikea sanoa… Sanoisin, että sisustustrendejä seuraa kyllä aika lailla eniten +35 v, ja siitä ylöspäin. Miesten kiinnostus sisustukseen on noussut huimasti viime vuosina, ja on mukava nähdä, miten innostuneita sisustajia he ovat.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *