| YLEINEN - ALLMÄN

Jesper Lindqvist: Kesä oli rauhallinen – nyt on enemmän vilskettä

Esitimme kysymyksiä myös K-Supermarketin kauppiaalle Jesper Lindqvistille. Hänkin toteaa, että potentiaalia on. Myös hän uskoo, että kauppakeskus houkuttelee yhä enemmän ihmisiä.

 

– Tästä tulee huomattavasti parempi, kunhan rakentaminen on päättynyt ja parkkipaikat ovat rakennetut uudelleen. Kokemuksesta tiedän, että kestää yli vuoden ennen kuin kaikki sujuu uudessa kaupassa, ja luulen, että kauppakeskuksen uudella puolella tilanne on juuri tämä. Ihmiset ovat tottuneet asioimaan muualla. Jotta saisimme heidät tänne ja jatkamaan keskustan palvelujen käyttämistä, kaikkien liiketilojen pitäisi täyttyä mahdollisimman pian, hän sanoo.

Miten K-Supermarketin alku on sujunut?

– Itse olen tyytyväinen alkuun. Kesä oli kuitenkin rauhallisempi kuin odotin, ja verkkaisuutta kesti pitkään todella upean sään takia. Mutta nyt ihmiset selvästi ovat palanneet kaupunkiin, ja käytävällä on vähän enemmän vilskettä, hän sanoo.

Oletko tyytyväinen kauppakeskukseen?

– Vaikuttaa vaikealta saada mitään tapahtumia aikaan, kuten myös muut kauppiaat ovat todenneet, ja vessojen puute huolestuttaa myös minua. Vessojen pitäisi olla itsestään selvyys nykyaikaisessa kauppakeskuksessa. Tapahtumien järjestämisen toivoisin olevan helpompaa, jotta saisimme vähän elämää käytävään. Tällä erää kaiken on mentävä Newsecin kautta, ja tapahtumia on järjestetty todella vähän viime puolen vuoden aikana.

Täällä on vielä vapaita toimitiloja. Miten sinun mielestäsi asian voisi ratkaista?

– Olen samaa mieltä kollegoideni kanssa. Vuokrataso on liian korkea, eikä houkuttele varsinkaan uusia yrittäjiä. Ehkä muutama vuokraton kuukausi ja lyhyemmät sopimukset houkuttelisivat enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *