| YLEINEN - ALLMÄN

Jesper Lindqvist: Sommaren lugn – nu mera i liv i korridoren

Vi ställde också några frågor till Jesper Lindqvist på K-Supermarket. Även han säger att potential finns och han tror på att köpcentret kommer att locka mer och mer folk hela tiden.

– När byggandet blir klart och parkeringen blir ombyggd så blir det nog betydligt bättre. Av erfarenhet så vet jag att det tar över ett år att få en ny butik att löpa och jag tror att med köpcentrets nya sida är situationen den samma. Folk är vana med att göra sina uppköp på annat håll, men för att få dem att komma in och fortsätta att använda tjänsterna i centrum så borde alla lokaler fyllas så snabbt som möjligt, säger han.

Är du nöjd med starten för K-Supermarkets del?

– Själv är jag nog nöjd med starten. Sommaren var dock lugnare än vad jag hade väntat mig och lugnet dröjde länge på grund av det otroligt fina vädret, men nu har folk helt klart återvänt till staden och det är lite mera liv i korridoren.

Är du nöjd med köpcentret?

– Precis som de andra företagarna har svarat så tycks det vara svårt att få saker att hända och bristen på toaletter oroar också mig. Det borde vara helt klart i ett modernt köpcentrum att det skall finnas möjlighet till toaletter. Jag önskar också att det vore lättare att få ordna evenemang i korridoren för att liva upp den lite. För tillfället ska allt gå via Newsec och otroligt lite har ordnats här under det gångna halva året.

Det finns fortfarande lediga lokaler. Hur tycker du att situationen borde lösas?

– Här är jag också på samma linje som mina kollegor. Hyresnivån är för hög och lockar inte i synnerhet nya företag. Kanske just några månader utan hyra och kortare kontrakt skulle locka bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *