| URHEILU - IDROTT

Juuso Laamanen salibandyn tuore toiminnanjohtaja

Juuso Laamanen, 26, on GrIFK salibandyn uusi toiminnanjohtaja. Miten tulee näkymään, että organisaatiolla on uusi voima peräsimessä?

– Granin peräsimessä tulee nyt ehdottomasti näkymään nuorekas ja innovatiivinen ote tekemiseen ja urheiluseuran johtamiseen. Toiminnanjohtajan keskeisin tehtävä on luoda sellainen toimintaympäristö, jossa seuran muiden toimijoiden arki olisi mahdollisimman vaivatonta. Uskon vahvasti myös seurayhteistyön voimaan ja tässä ollaankin jo useampaan Granilaiseen seuraan käyty tutustumassa ja aloittamassa yhteistyötä.

Mikä on ensi vuoden iso projekti?

– Seuran toiminnallisella tasolla tulemme panostamaan laajasti erilaisen yhteistyön kautta nostettavaan toiminnan laatuun niin kilpa- kuin myös harrastetoiminnassa, tytöissä ja pojissa, miehissä ja naisissa sekä kaikissa pelaamisen elinkaaren vaiheissa. Seuramme aloittaa myös vuoden vaihteen jälkeen uuden seurastrategian työstämisen ja kutsunkin kaikki seuramme sidosryhmät olemaan mukana tässä projektissa.

Kuinka suosittua salibandy on lajina Kauniaisissa?

– Salibandyn suosio on jatkuvasti kasvavaa ja haluamme ylläpitää tätä mielenkiintoa muun muassa useaan kertaan jo mainitsemani yhteistyön kautta. Seurassa on pelaajia yli 550. Tulee muistaa, että ilman lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten harrastamaa liikuntaa, ei ole lajeja. Urheiluseurojen tärkeä tehtävä on ihmisten liikuttaminen, jotta he löytäisivät itselleen sopivan liikuntalajin ja -tavan, jotta voimme tarjota myös tavoitteellisempaa toimintaa salibandyn parissa.

Onko sinulla toivelistalla jotain, mitä haluat välittää kaupungille?

– Jos kysytään resursseista piittamatta sitä mitä toivoisin, niin eikös Palloiluhalliin voitaisi louhia vielä kolmas täysimittaisen salibandy- ja käsipallokenttä?

Mistä syystä kannattaa harrastaa salibandyä?

Love the way you play – on Suomen Salibandyliiton käyttämä lause, joka kuvaa salibandya parhaiten. Kaikki löytävät tämän lajin parista aina itselleen sopivan pelaamisen tavan ja muodon. Lisäksi Granissa meillä on tätä varten loistavat olosuhteet, yhteistyö ja tarjonta.

KUKA?

Juuso Laamanen ollut viimeiset viisi vuotta Helsingin ja Espoon liikuntavirastoissa olosuhteiden kehittämispuolella töissä. Oma urheilutausta löytyy vähemmän yllättäen salibandyn parista niin pelaajana, valmentajana kuin myös erotuomarina.

– Olen kuulunut Suomen Salibandyliiton hallitukseen tämän vuoden alusta lähtien. Ympäri käydään yhteen tullaan, Granissa olen kaikki peruskouluni ja lukioni käynyt ja  noin kuuden Jyväskylän liikuntatieteellisessä vietetyn opiskeluvuoden jälkeen palasin takaisin tuttuun ympäristöön!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *