| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Musiikkijuhlat paketissa

Kauniaisten musiikkijuhlia KMJ:ta vietettiin yhdeksän päivän ajan loka-marraskuun vaihteessa mm. kuorolla, pianolla, laululla, ja jousikvarteteilla. Yli 2 500 henkilöä osallistui festivaalille. Pop upit, kouluvierailut ja mielenkiintoiset esitelmät täydensivät ohjelmaa.

 

Tämän suuruusluokan tapahtumaa olisi mahdotonta toteuttaa ilman tulisieluja. Yli 30 vapaaehtoista osallistui myös tänä vuonna lipunmyyjinä, liikenteenohjaajina, ovimiehinä, taiteilijoiden kuljettajina ja muuna apuna, sekä lukuisissa muissa tärkeissä tehtävissä. Maija Manninen (kuvassa) on yksi näistä tärkeistä vapaaehtoisista.

Hän on yhdeksän vuoden ajan ansiokkaasti edistänyt festivaalin kehittymistä, hankkinut ja koordinoinut vapaaehtoisia, varsinkin liikenteenohjaajia ja järjestysmiehiä, värvännyt uusia jäseniä ja yleisesti tuonut juhlille positiivista näkyvyyttä. Lisäksi hän toimi ensimmäiset kuusi vuotta yhdistyksen toiminnantarkastajana.

Hän on tuttu näky Kauniaisissa ja musiikkijuhlilla. Harvoin häneltä on jäänyt festivaalipäivä välistä ja lukemattomat ovat tunnit, jotka hän on KMJ:lle antanut. Kunnioituksen osoituksena ja tunnustuksena työstään Maija Manninen kutsuttiin yhdistyksen syyskokouksessa KMJ:n järjestyksessä toiseksi kunniajäseneksi.

Kunniajäsen numero yksi on KMJ:n perustaja ja ensimmäinen taiteellinen johtaja Seppo Kimanen.

 

Tervetuloa Ninni Sulva-Vakkilainen

Ensi vuoden suunnittelu on alkanut, teema on Uusi maailma. KMJ:lla on 1.1.2019 alkaen uusi toiminnanjohtaja, Ninni Sulva-Vakkilainen.

Haluan kiittää kaikkia vapaaehtoisia, kaupunkia, kirkkoa, yhteistyökumppaneita, sponsoreita ja kaikkia muita, jotka ovat vaikuttaneet festivaalin onnistumiseen. Jatkan Parad Mediassa tv- ja radiotöissä. Nähdään katsomon puolella ja Granissa!

JESSICA JENSEN

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *