| YLEINEN - ALLMÄN

Studerande på businessresa i Delhi

Abiturienter från Kauniaisten lukio åkte i oktober till Delhi i Indien på en studieresa inom ramen för kursen ”internationella businessmiljöer”.

Målet med kursen var att bekanta sig med både businessvärlden och den rika kulturen i Indien.

Abiturienter i Indien. Från vänster: Anni Mauriala, Lyydia Koljonen, Anna Laaksonen, Elna Kanerva, Onerva Tuominen, Tuuli Inkinen, Arttu Kuvaja, Tuomas Määttä, Robin Lehtola, Noora Pitkänen, Meri-Tuuli Virkki, Riina Löppönen, Nelly Levänen och Jaakko Pohjanmaa.

Vi fick under en veckas tid bekanta oss med den indiska businessen genom företagsbesök på Fortum och Ensto. En av resans mest givande upplevelser var besöket på Finlands ambassad. Vi fick Internationella flickdagen till ära höra om Plan Internationals verksamhet och kvinnornas rättigheter i Indien av Plan Internationals #GirlsTakeover-ambassadör Hullas Nayak.

Efter det berättade bland andra ambassadör Nina Vaskunlahti om ambassadens och Utrikesministeriets verksamhet och om hur det är att jobba utomlands.

Vi hann under veckans lopp även besöka många sevärdheter såsom Lotustemplet och India Gate. Taj Mahal, dit det tog ett par timmar att köra, var säkert för många en av resans höjdpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *