| KAUPUNKI - STADEN

Marina Lindholmin vuoden musiikinopettaja

Koulujen Musiikinopettajat ry on valinnut musiikin maisteri Marina Lindholmin Vuoden Musiikinopettajaksi 2018.

Viidettä kertaa myönnettävä palkinto luovutettiin lauantaina (26.1.) Educa-messuilla Helsingissä.

Marina Lindholm on yli kolmekymmenvuotisen uransa aikana opettanut oppilaita ja opiskelijoita kaikilla kouluasteilla alakoulusta Sibelius-Akatemiaan. Lisäksi hänen kirjoittamat oppikirjat ovat laajalti käytössä ympäri Suomen. Hänen sydämellinen otteensa pedagogiikkaan ja innostuksensa musiikkiin on vaikuttanut moniin nykypäivän musiikinopettajiin, totesi yhdistyksden puheenjohtaja Jouni Haapakoski saatesanoissaan.

Marina Lindholm on musiikin lehtori Gymnasiet Grankulla samskolassa ja Hagelstamskan koulussa Kauniaisissa sekä didaktiikanlehtori Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa, missä hän opettaa tulevia musiikinopettajia niin ruotsiksi kuin suomeksi.

Lindholm on aiemmin valittu Vuoden opettajaksi Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan toimesta ja hänelle on myönnetty Svenska Kulturfondenin koulutuspalkinto vuonna 2012.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *