| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

4 kysymystä Kaisa Livsonille, jonka lifestylekauppa HALI, satsaa myös asuntojen stailaamiseen

Sisustaminen kiinnostaa ihmisiä laajasti nykyään. Koska kannattaa pyytää apua stailaamiseen ennen myyntiä?

– Mikäli muut kiireet vievät kaiken ajan tai tuntuu siltä, ettei itsellä välttämättä ole osaamista laittaa kotia mahdollisimman houkuttelevaan kuntoon. Hyvin stailattu asunto lyhentää myyntiaikaa ja myös pyyntihinnasta on helpompi pitää kiinni. On tärkeää, että potentiaaliselle ostajalle tulee asuntoon astuessaan tervetullut ja lämmin fiilis, jolloin ostaja kokee saapuvansa tulevaan kotiinsa.

Tapahtuuko stailaamista myös esimerkiksi ennen suuria juhlia?

– Kyllä, olemme tehneet stailauksia ennen suuria juhlia, esim. yo-juhlat, isot syntymäpäiväjuhlat jne. Kodin stailaaminen on myös hyvä vaihtoehto mittavalle remontille tai perusteelliselle sisustuksen muuttamiselle, jos aikataulu on tiukassa tai kukkaron nyörejä kiristää. Stailaamisella saa helposti raikasta, uutta ilmettä kotiin. Tässä kohdin mainittakoon myös kodin perusteellinen tavaroiden läpikäynti. Autamme raivaamaan turhaa tavaraa pois kotoa ja valitsemaan oleellisimmat asiat. Ohjaamme perusteellisen tavaroiden läpikäymisen, joka usein on myös terapeuttinen kokemus asiakkaalle. Kukaan ei voi hyvin liiallisen tavaramäärän keskellä. Joskus sellaisen projektin aloittaminen tuntuu uuvuttavalta, mutta toisen ohjatessa suunnitelmallisesti, urakasta voi selviytyä yllättävän kevyesti.

Miten paljon aikaa yhden normaalikokoisen omakotitalon stailaamisen vie?

– Aika riippuu täysin siitä, mitä asiakas haluaa. Kyse voi olla päivän kestävästä konsultoinnista / ideoinnista tai toteutukseen asti viedystä kattavammasta sisustusprojektista. Päivässäkin saa aikaan ihmeitä.

Mikä on kevään trendi sisustusalalla?

– Vihersisustaminen on tällä hetkellä aika suosittua, eikä turhaan, sillä kasvien avulla saadaan lisää kodikkuutta ja samalla vielä huoneilmasta puhtaampaa. Teemme yhteistyötä alan ammattilaisen kanssa, joita täältä Kauniaisista löytyykin mukavasti. Pyrimme luomaan harmonisia kokonaisuuksia, jossa mielen on helpompi rentoutua arjen kiireen keskellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *