| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Slutliga listan: Nio med i riksdagsvalet från Grankulla

Kandidatlistorna inför riksdagsvalet är nu slutligen fastställda. Från Grankulla deltar 9 kandidater, inte 7 som vi tidigare skrivit. De som tidigare inte nämndes är Pia-Lisa Sundell, SFP och Mailis Vansén, FKP.

Kandidaterna i Grankulla är: SFP:s Veronica Rehn-Kivi och Pia-Lisa Sundell, Samlingspartiets Minna Korpela och Binga Tupamäki, De grönas Katarina Alanko, Rörelse nus Annele Wiman samt kristdemokraterna Martin Stenberg och Pauli Tuohioja samt Mailis Vansén (obunden) från Finlands kommunistiska parti.

Riksdagsvalet hålls den 14 april.

Även EU-valet intresserar i staden. Filip Hamro-Drotz meddelade nyligen att han ställer upp för SFP i EU-valet som hålls i maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *