| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Lopullinen lista: Yhdeksän mukana eduskuntavaaleissa Kauniaisista

Ehdokaslistat ennen eduskuntavaaleja on lopullisesti lyöty lukkoon. Kauniaisista on mukana 9 ehdokasta, eikä 7, kuten aikaisemmin kirjoitettiin. Pia-Lisa Sundelliä, RKP ja Mailis Vansénia, SKP ei mainittu edellisessä jutussa.

Ehdokkaat ovat: RKP:n Veronica Rehn-Kivi ja Pia-Lisa Sundell, Kokoomuksen Minna Korpela ja Binga Tupamäki, Vihreiden Katarina Alanko, Liike nytin Annele Wiman sekä Kristillisdemokraattien Martin Stenberg ja Pauli Tuohioja ja Suomen Kommunistisen Puolueen Mailis Vansén (sitoutumaton).

Eduskuntavaalit järjestetään 14. huhtikuuta.

Myös EU-vaalit kiinnostavat kaupungissa. RKP:n Filip Hamro-Drotz ilmoitti hiljattain lähtevänsä ehdokkaaksi EU-vaaleihin. EU-vaalit pidetään toukokuussa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *