| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Äänestys Mäntymäen koulussa vaalisunnuntaina 26.5.

Vaalipäivänä kauniaislaisten äänestys tapahtuu perinteiseen tapaan Mäntymäen koulussa klo 9-20 (sama äänestyspaikka kuin eduskuntavaaleissa).

Koulun rakennustöiden vuoksi sisäänkäynti äänestyspaikalle tapahtuu Palokunnantie 12 kohdalla.

Muut sisäänkäynnit eivät ole käytössä. Tule mielellään kävellen. Autoilijoille löytyy parkkipaikkoja Mäntymäentieltä ja Terveyskeskuksen pihalta. Sisäänkäynnin kohdalla on pysäköintikielto, mutta sallittu invapysäköinti.

Huomioikaa liikennemerkit, erityisesti VPK:n edustalla. Äänestäjän on esitettävä selvitys henkilöllisyydestään niin vaalipäivän äänestyksessä kuin ennakkoäänestyksessäkin. Henkilöllisyyden voi todistaa virallisella kuvallisella asiakirjalla, esim. ajokortilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla tai passilla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *