| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Röstning på valdagen den 26.5 i Mäntymäen koulu

På valdagen röstar alla Grankullabor sedvanligt i Mäntymäen koulu kl. 9-20 (samma lokal som vid riksdagsvalet).

Detta år sker det i en ny vallokal med egen ingång från Brandkårsvägen 12 då skolan renoveras.

Man kommer inte in via de andra ingångarna. Kom gärna till fots. Den som kommer med bil kan hitta parkeringsplats på Tallbackavägen och vid hälsocentralen. Vid ingången är det parkeringsförbud men tillåtet för invalidparkering.

Respektera trafikmärkena, speciellt utanför FBK mittemot skolan.

Väljarna ska styrka sin identitet både vid röstningen på valdagen och vid förhandsröstningen. Identiteten kan styrkas med en officiell fotoförsedd handling, till exempel med ett av polisen utfärdat identitetskort, körkort eller pass.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *