| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Jalkapallo: GrIFK:lle uudet valmentajat

Leif Grandell on GrIFK:n uusi päävalmentaja. Häntä avustaa Jonas Britschgi ja viime kauden päävalmentaja Mark Soutar, jotka ovat palanneet Grankulla IFK:hon loppukaudeksi.

 

Pistesaaliin jäätyä odotuksiin nähden kovin vaatimattomaksi GrIFK edustus on päätynyt valmennusjohdon vaihtoon, seura kirjoitti aikaisemmin kesällä nettisivuillaan.

Joukkuetta on tänä vuonna aikaisemmin valmentanut Kimmo Kantola. Apuvalmentajana on toiminut Juho Mustonen.

– Etsimme ensisijaisesti valmennustiimin, joka olisi tuttu joukkueen rungolle. Leif Grandell on toiminut pitkään GrIFK:ssa ja suomalaisessa jalkapallossa. Mark Soutar ja Jonas Britschgi ovat molemmat toimineet GrIFK:ssa pitkään sekä pelaajina että valmentajina ja ovat suuresti olleet mukana vaikuttamassa miesten tason jalkapalloiluun Kauniaisissa. Valmentajanvaihdos tarkoittaa, että pystymme mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti rakentamaan tuttua pelitapaa, joka on osoittautunut toimivaksi, kertoo manageri Petter Meyer.

Hänen mukaansa peli on nyt suoraviivaisempaa ja aggressiivisempaa.

– Haluamme olla aktiivinen joukkue, joka prässää ylhäällä ja käyttää pelaajien parhaimmat ominaisuudet menestyksekkäällä tavalla. Tämä on näkynyt peleissä viimeisten otteluiden aikana, hän kertoo.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *