| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Robert´s Coffee sai hyvän vastaanoton – omistaja työskentelee nyt ensimmäistä kertaa omassa yrityksessä

Vuonna 1992 Robert Paulig avasi ensimmäiset kahvilansa Suomessa ja Ruotsissa. 27 vuotta myöhemmin Grani sai oman Robert’s Coffeensa. Yrittäjänä toimii Viktor Pishchenko.

Kauppakeskuksen uusi kahvila Robert’s Coffee on Viktor Pishchenkon mukaan saanut todella hyvän vastaanoton.

– Ihmiset on todella positiivisia täällä ja mekin saadaan koko ajan kehuja ja kerrotaan, että meitä on odotettu, ja sehän innostaa, Viktor Pishchenko sanoo.

Kahvila työllistää tällä hetkellä Pishchenkon lisäksi kahdeksan työntekijää, joista puolet ovat nuoria opiskelijoita. Kauppakeskuksen uudella puolella palvelevassa Robert’s Coffeessa on 24 asiakaspaikkaa liiketilassa, 12 käytävällä, ja 12 ulkona terassilla. Talvella osa terassin paikoista siirretään käytävälle.

Viktor Pishchenko on todella tyytyväinen henkilökuntaansa. Hän haluaa kiittää työntekijöitään, jotka osasivat hommansa heti ensimmäisestä askeleesta.

Tominut ravintola-alalla

Pishchenko on toiminut ravintola-alalla, ja halunnut omien sanojensa mukaan pienestä saakka avata jonkun ruokapaikan. Hän myös kertoo viihtyvänsä keittiön puolella, ja ruuan valmistelu on lähellä sydäntä.

– Sen takia ajattelin että nyt ehkä rohkenen, sain sitä itsevarmuutta vuosien varrella.

Robert’sista hän on ketjuna aina tykännyt, esimerkiksi suodatinkahvin, sisustuksen ja valikoiman perusteella. Pishchenko päätti lähteä franchiseyrittäjäksi, koska Robert’s Coffeelta saa hänen mukaansa niin hyvin tukea.

Hän koki, että Kauniaisissa oli suhteellisen vähän palveluita ja näki siinä selkeän markkinaraon.

– Ihmiset haluaa laadukasta kahvia, erikoiskahveja ja oikeasti ison valikoiman, painottaa Pishchenko.

Jäätelökioski uutuutena

Myös jäätelökioski on puuttunut Granista jo muutaman vuoden ajan, mikä on hämmentänyt monia. Kahvilan ohella toimiikin Robert’s Coffeen oma jäätelökonsepti Gelato Factory, eli pieni gelatotehdas, jossa valmistetaan paikan päällä italialaiseen tapaan tuoretta artesaanijäätelöä.

Kahvila palvelee arkena kahdeksasta aamulla kahdeksaan illalla, lauantaisin puoli yhdeksästä kuuteen ja sunnuntaisin taas yhdestätoista neljään.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *