| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Bussilinja 212 alkaa ajaa Kasavuoren lenkkiä molempiin suuntiin

Kauniaisissa liikennöivä bussilinja 212 alkaa 12.8. alkaen ajaa Kasavuoren lenkkiä molempiin suuntiin.

 

– Liikennöinti parantaa huomattavasti Koivuhovin aseman, Villa Bredan, Kasavuoren koulun ja alueen asuinalueiden saavutettavuutta. Kuvassa on esitetty linjan 212 reitti Kauniaisissa radan pohjoispuolella. Linja jatkaa kokonaisuudessaan Kamppiin Meilahden ja Laajalahden kautta, kaupunki tiedottaa nettisivuillaan.

Liikennöinnin mahdollistamiseksi Kasavuoren lenkille rakennetaan kuusi uutta bussipysäkkiä. Urakka on valmis viimeistään 12.8. Rakentamisurakkaan kuuluu pysäkkien lisäksi päällysteen uusimista, suojateiden ja jalkakäytävän rakentamista.

Katso HSL:n reittioppaasta tarkemmat aikataulutiedot www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *