| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Busslinjen 212 kör i framtiden Kasabergslänken i båda riktningarna

Busslinjen 212, som trafikerar i Grankulla, kommer från och med den 12.8 att köra den så kallade Kasabergslänken i båda riktningarna.

 

– Trafiken förbättrar avsevärt tillgängligheten bl.a. till Björkgård station, Villa Breda, Kasavuoriskolan samt de övriga bostadsområdena. Bilden nedan visar rutten för linjen 212 i Grankulla, norr om banan. Bussens rutt fortsätter i sin helhet normalt till Kampen via Mejlans och Bredvik, skriver staden på sin webbplats.

För att möjliggöra trafiken byggs sex nya hållplatser längs Kasabergslänken. Byggandet kommer att slutföras senast den 12.8. Entreprenaden omfattar förutom hållplatserna även asfalteringsarbeten, samt byggande av övergångsställen och trottoarer.

Se HRT:s ruttsökning för mer detaljerad tidtabell https://www.hsl.fi/sv/tidtabeller-och-rutter 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *