| URHEILU - IDROTT

Jalkapallomaaottelu pelataan Granissa

Maanantaina 9. syyskuuta pelataan Kauniaisissa jalkapallomaaottelu. Kyseessä on nuorten miesten U19-maajoukkue, joka kohtaa Slovakian. Kaupungissa ei pelata maaotteluita ihan joka päivä. Viimeksi näin tapahtui syksyllä 2008. Silloin U16-joukkue kohtasi Viron.

Tällä kertaa maajoukkue palaa kaksi ottelua. Ensin perjantaina Sauvossa ja maanantaina Granissa. Molemmat ottelut pelataan tekonurmella.

– On mukava päästä pelaamaan näillä paikkakunnilla. Sauvossa seurayhteisö on tehnyt kovasti töitä ja sama on Kauniaisissa. Ehkä juuri jalkapallonurmi on ollut auttamassa nosteessa. Toivotaan että saadaan hyvin yleisöä paikalle ja hyvät tapahtumat, kertoo valmentaja Kai Nyyssönen (kuvassa) Palloliiton nettisivuilla.

Järjestelyistä vastaavat yhdessä Palloliitto ja GrIFK-jalkapallo.

– Seuran puheenjohtajana olen erityisen iloinen siitä, että olemme saaneet nuorten ottelun. Tällä tavalla erityisesti vähän vanhemmat juniorit saavat käytännössä nähdä, missä maajoukkueen taso on, sanoo Jan Sten.

Hän huomauttaa ettei tällaista tarjousta saa joka vuosi.

– Meille on itsestään selvää, että otamme mahdollisuuden vastaan. Nyt vain toivomme jännittävää ottelua ja hyvää säätä, Sten sanoo.

Ottelu pelataan maanantaina 9. syyskuuta klo 18 keskusurheilukentällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *