| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Middag under bar himmel för andra gången i Grani

Över 100 personer tog i år emot inbjudan och ställde på torsdagskvällen (15.8) upp på en middag under bar himmel. Middagen var framför stadshuset och stämningen var varm i det soliga vädret.

Det här var ett utmärkt tillfälle att träffa vänner och äta gott och samtidigt understöda 30-åriga Grani Närhjälp, som förmedlar, koordinerar och organiserar frivilligarbete i Grankulla.

Stadens blomsterförsäljare hade än en gång till gästernas glädje dekorerat området och de långa borden.

Tillställningen ordnades för andra gången och heter Syödään yhdessä – Vi äter tillsammans i Grani.

– Vi äter tillsammans vid långbord och vi har uppmanat alla deltagare att skaffa take away-portioner och annan picknick-rekvisita av lokala företagare, säger Elina Ali-Melkkilä, som är en av aftonens arrangörer, om kvällens program.

Den här gången deltog bland andra även stadsdirektören Christoffer Masar.

– Det här är helt super och roligt att det är så bra med folk. Grani Närhjälp har en så fin verksamhet och fint att de samtidigt också kan ordna ett så här trevligt evenemang, säger Masar som prövade mat från en av stadens nya restauranger under kvällen.

Arrangör är alltså föreningen Grani Närhjälp. Syftet med tillställningen var medelsinsamling till föreningens verksamhet och att samla Granibor i olika åldrar att äta vid samma långa bord.

Se bilder från middagen här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *