| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Nyt syötiin yhdessä taivaan alla jo toista kertaa Granissa

Yli 100 ihmistä oli tänä vuonna ottanut kutsun vastaan ja tulivat syömään taivaan alle torstai-iltana (15.8.). Paikka oli kaupungintalon edusta ja tunnelma oli hyvä aurinkoisessa säässä.

Tämä oli oivallinen tilaisuus tavata ystäviä ja syödä hyvin sekä samalla avustaa 30-vuotiasta Granin Lähiapua, joka välittää ja koordinoi sekä organisoi vapaaehtoistyötä Kauniaisissa.

Kaupungin kukkakauppiaat olivat jälleen koristelleet alueen ja pitkät pöydät vieraiden iloksi.

Tapahtuman nimi oli Syödään yhdessä – Vi äter tillsammans i Grani. Tämä oli nyt toinen kerta kun tapahtuma järjestettiin.

– Syödään yhdessä pitkissä pöydissä ja olemme kannustaneet kaikkia osallistujia hankkimaan take-away annokset ja muut pikinikhenkeen kuuluvan rekvisiitan paikallisilta yrittäjiltä, järjestelyssä mukana vapaaehtoisena oleva Elina Ali-Melkkilä kertoo illan ohjelmasta.

Elina Ali-Melkkilä (vas.), Sanna Jensen ja Christoffer Masar.

Paikalla oli tällä kertaa myös mm. kaupunginjohtaja Christoffer Masar.

– Tämä on ihan super ja kiva, että on paljon ihmisiä paikalla. Lähiavulla on hienoa toimintaa ja kivaa, että he myös pystyvät järjestämään tällaisen hienon tapahtuman, sanoo Masar joka testasi yhden uuden ravintolan antimia illan aikana.

Järjestäjänä oli Granin Lähiapu ry. Tilaisuudessa kerättiin varoja yhdistyksen toimintaan ja tuotiin eri-ikäisiä granilaisia yhteen, ruokailemaan saman pitkän pöydän ääreen.

Katso kuvia tapahtumasta alla:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *