| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Mika Hämäläinen toi Fafaksen Graniin

Kokemusta on monelta alalta, mm. muotisuunnittelusta ja Harrodsin myyntitehtävistä, mutta nyt Mika Hämäläinen on ihan uudella alalla.

Franchise-yrittäjänä hän on nyt tuonut Fafaksen Granin kauppakeskukseen ja syksyllä avautuu toinen ravintola Espoontorilla. Tulevaisuudessa kiinnostaa lisää ravintoloita.

 – Nälkää kasvaa vain syödessä. Taivas on kattona, hän sanoo. 

 Idean ryhtyä Fafa´s-yrittäjäksi hän sai välillisesti syyrialaisen tyttöystävänsä kautta, joka kehui ravintolaketjun ruokia aikoinaan.

 – Mentiin syömään ja totesin, että onpa hyvää. Siitä syttyi idea, koska olin seurannut firman voimakasta kasvua, hän kertoo. 

 Minkälaisen vastaanoton Fafa´s on saanut Granissa?

– Olemme saaneet loistavan vastaanoton. Terveelliselle, maukkaalle pikaruoalle on kysyntää lähialueella.

 Asiakaspaikkoja on 24 ja työntekijöiden määrä tällä hetkellä 6. 

Uusia työntekijöitä haetaan koko ajan, hän sanoo.

 Millä kielillä palvelette? Fafaksessa saa usein palvelua ainoastaan englanniksi onko näin myös Granissa?

 – Fafa’s Granissa saa palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Whatever rocks your boat, vi är alltid redo att betjäna dig, Hämäläinen vastaa.

Tarjoatte street food-tyyppistä ruokaa, mikä on suosituin annos?

 

Mika Hämäläinen harrastaa myös taidetta. Kuva ravintolasta. 

 – Fafa’s kanapita. Suussa sulavaa kanaa, tzatzikia, matbuhaa, munakoisoa, tomaattia, kurkkua, tabulea, salaattia & persiljaa, hän sanoo.

 Taco Bell ja Burger King ovat juuri avanneet Nihtisillan ABC:n entisissä tiloissa Granin vieressä. Onko kilpailu kovaa fast food – saralla Granissa ja lähiseudulla?

– Kilpailu on kovaa fast food-saralla kaikkialla maailmassa. Fafa’s erottuu edukseen modernilla ekologisella toiminnallaan, ja terveellisellä tuoreella ruoalla. Fafasissa kaavoihin ei kangistuta. Meillä mietitään jatkuvasti miten asiat voitaisiin tehdä paremmin ja luoda jotain aidosti uutta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *