| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Raamattuopisto 80 vuotta: Lähes 2000 vierasta viettää vuotuista pääjuhlaa viikonloppuna Kauniaisissa

Lähes 2000 vierasta saapuu toiminnanjohtaja Lauri Vartiaisen (kuvassa) mukaan Kauniaisiin viikonloppuna kun Suomen Raamattuopisto järjestää vuotuisen pääjuhlansa Kauniaisissa.

Hengelliset syventymispäivät järjestetään tänä vuonna osana 80-vuotisjuhlintaa 22.-25.8.2019

– Tapahtumia järjestetään myös muualla Suomessa syksyn aikana, muun muuassa myös meidän muilla toimipaikoilla Oulussa ja Vuokatissa sekä seurakunnissa, Vartiainen kertoo.

Tapahtumapaikkana on torstaina Luther-kirkko Helsingin Kampissa. Muina päivinä ohjelma järjestetään Suomen Raamattuopiston pihalla olevassa juhlateltassa Kauniaisissa sekä Suomen Raamattuopiston tiloissa.

Hengellisten syventymispäivien teema on Raamattu keskelle elämää. Tapahtuman juhlistaa tänä vuonna 80-vuotiasta Suomen Raamattuopistoa. 

Tapahtuma käynnistyy torstaina 22.8. Helsingin Luther-kirkossa pidettävällä paneelilla, jonka aiheena on sananvapaus. 

Perjantai-illan ohjelmassa luodaan katsaus paitsi Raamattuopiston värikkääseen historiaan myös sen tulevaisuuteen. Lauantain pääjuhlassa Raamattuopiston entiset ja nykyiset johtajat Raimo Mäkelä, Timo Junkkaala ja Lauri Vartiainen ruotivat Raamattuopiston teologista linjaa ja sen vaikutusta ajassamme. Sunnuntain päätösjuhlassa lapset valtaavat lavan ja uudet työntekijät siunataan tehtäviinsä. 

Tapahtumaa säestävät lukuisat musiikkiesitykset, yhtyeet ja yhteislaulu. Lauantain ja sunnuntain seminaareissa keskustellaan alustajien johdolla uskon ja elämän eri teemoista. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *