| YLEINEN - ALLMÄN

Kirkko paikalla Granin ostoskeskuksessa

Kauniaisten seurakunnat aloittavat yhteisen projektin, jossa he haluavat lähestyä kauniaislaisia.

Kirkko paikalla/Kyrkan på plats Granin ostoskeskuksessa on uusi projekti, jossa metodistiseurakunta sekä suomalainen että ruotsalainen luterilainen seurakunta ovat paikalla vuorotellen.Yhdessä he ovat paikalla kerran viikossa tunnin ajan.

– Aloitamme 8. lokakuuta, ja meiltä on joku paikalla tiistaisin klo 15-16. Toisinaan puhumme ruotsia, toisinaan kumpaakin kieltä ja joskus kenties vain suomea riippuen siitä, kuka meistä on paikalla, sanoo Kauniaisten ruotsalaisen seurakunnan diakoni Catherine Granlund.

Pilottiprojektiin osallistuu pappeja, diakoneja, kanttoreita ja nuorisotyöntekijöitä. Robert’s Coffee lainaa pöydän tapahtumaan.

– Voi ostaa kahvia ja asettua pöydän ääreen, jossa on kyltti “Kirkko paikalla”/ “Församlingen på plats” tai tulla mukaan muuten vain, istuutua tai seistä ja jutella meidän edustajamme kanssa, Granlund sanoo.

KÄÄNNÖS: JUHANI HEIKKILÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *