| KAUPUNKI - STADEN

Liikkujan viikkoa vietetään Kauniaisissa 16.9-22.9, lähde mukaan

Liikkujan viikkoa vietetään vuosittain syyskuussa. Kauniainen on tänä vuonna mukana ja järjestää Liikkujan viikolla erilaisia tapahtumia.

Viikolla kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Kauniainen on tänä vuonna mukana ja järjestää Liikkujan viikolla seuraavia tapahtumia:

  • 17.9 Tiistai klo 7-9, Kauniaisten juna-asemalla tarjoillaan junaan matkaajille kahvia ja Vaasan leipomon tuotteita.
  • 17.9 Tiistai klo 16-19, asukkailla on mahdollisuus tulla kokeilemaan sähköpyörää sekä kuulemaan neuvontaa ja vinkkejä pyöräilyyn liittyen. Koeajajille annetaan mukaan pyöräilijälle kätevä rullalle kiertyvä heijastin. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä HSY:n ilmastoinfon kanssa Kaupungintalon edessä.
  • 16.9-22.9 Koko viikon ajan on käynnissä some-kampanja liittyen Kauniaisten bussilinjaan 212. Hyppää bussin kyytiin, kerro miksi joukkoliikenteellä on syytä matkustaa ja voita palkinto. Kampanja järjestetään yhteistyössä kaupungin nuorisovaltuuston kanssa #212syytä, #save212
Kuva: Motiva.

Vuonna 2017 Euroopan liikkujan viikkoa vietti 28 suomalaista kuntaa ja kaupunkia. Euroopanlaajuisesti viettäjiä oli yli 2 500. Liity mukaan tähän viisasta liikkumista edistävien joukkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *