| -

Petri Sakari Kauniaisten orkesterin johtaja

Pitkän uran tehnyt kapellimestari Petri Sakari ryhtyy syyskauden alusta Kauniaisten orkesterin johtajaksi. Orkesteri on vuonna 1982 perustettu korkeatasoinen harrastajaorkesteri.

 

 

 

Sakari on työskennellyt lukuisten ammattiorkestereiden mutta myös useiden nuoriso-orkestereiden kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Hän on ollut Islannin sinfoniaorkesterin, Gävlen sinfoniaorkesterin ja Turun filharmonisen orkesterin ylikapellimestari ja taiteellinen johtaja. Viime vuoden elokuussa hän aloitti Helsingin Konservatorion Helsinki Concordia -orkesterin kapellimestarina, kerrotaan orkesterin lehdistötiedotteessa.

Kauniaisten orkesteri on vuonna 1982 perustettu korkeatasoinen harrastajaorkesteri, johon kuuluu lähes 60 jäsentä koko pääkaupunkiseudulta, joukossa myös joitakin eläkkeellä olevia ammattimuusikoita.

Torstaisin harjoitellaan Kauniaisten Villa Junghansissa. Seuraava konsertti pidetään Uudessa Paviljongissa su 24.11.2019, jolloin ohjelmassa ovat Nielsenin Helios-alkusoitto, Tšaikovskin Rokokoo-muunnelmat (solistina Senja Rummukainen) ja Sibeliuksen 5. sinfonia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *