| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunginhallitus: Kunnallisveroprosentti ennallaan Kauniaisissa

Kunnallisveroprosentti Kauniaisissa pysyy ennallaan eli 17 prosentissa myös vuonna 2020. Kiinteistöveroprosentteihin ei myöskään esitetä korotuksia ensi vuodelle.

Näin päätti kaupunginhallitus maanantaina (28.10.). Valtuusto käsittele talousarvion 11. marraskuuta.

Vuoden 2020 investointimenot ovat 9,3 miljoonaa euroa. Merkittävimmät hankkeet ovat Nuorisotalon peruskorjaus (3,0 milj. euroa vuonna 2020) sekä Svenska skolcentrumin fysiikka- ja kemianluokkien uudistaminen (1,2 milj. euroa vuonna 2020). Katuvaloverkostoa uusitaan energiatehokkaimmiksi (650 000 euroa vuonna 2020).

Kokouksessa päätettiin myös, että nuorisotalo muuttaa väliaikaisesti kaupungintalolle.

Kaupunginhallitus päätti, että kaupungin taloudellisen tilanteen ja strategisten tilankäytöllisten tavoitteiden takia perustetaan nuorisotila kaupungintalon valtuustosaliin 2.12.2019 alkaen. Lisäksi nuorisotoimen tulee selvittää mahdollisuutta saada nuorisolle bänditilat Kauniaisista.

Lue lisää seuraavassa Kaunis Granissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *