| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Aktia: Kauniaisten konttori yhdistyy Tapiolan konttoriin 2021

Aktian konttori Kauniaisissa yhdistyy tulevaisuudessa Tapiolan konttoriin. Suunnitelmien mukaan tämä tapahtuu vuonna 2021.

– Muutos tapahtuu kun Tapiola on rakennettu valmiiksi. Lyhyellä tähtäimellä ei tule tapahtumaan muutoksia Kauniaisissa, Carola Nilsson, varatoimitusjohtaja ja henkilöasiakasjohtaja, kertoo KG:lle.

Aktiassa 19.9. käynnistetyt yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen 31.10. Neuvotteluiden päätyttyä yhtiö on tehnyt päätökset muutoksista, joiden seurauksena 92 tehtävää päättyy ja arviolta 50 henkilölle tarjotaan uutta tehtävää. 

Aktia hakee kasvua kasvukeskuksista ja yhdistää 18 konttoriaan toiseen konttoriin. Aktia uudistaa nyt voimakkaasti toimintatapaansa sekä palvelumalliaan ja luo tulevaisuuden pankkia, lehdistötiedotteessa sanotaan.

– On tärkeää, että uudistamme toimintaamme. Luomme nyt pankkia, joka on valmis tämän hetken ja tulevaisuuden vaatimuksiin. Jatkuvasti kehittyvä teknologia ja ihmisten kulutustottumusten muutokset johtavat myös asiakaskäyttäytymisen muutokseen, sanoo Aktian toimitusjohtaja Mikko Ayub lehdistötiedotteessa.

Aktia hakee kasvua kasvukeskuksista ja muuttaa 32 konttorin verkostossaan 18 konttorinsa toimintaa. Houtskarin, Nauvon, Korppoon, Hangon, Tammisaaren, Inkoon ja Loviisan konttorit yhdistetään toiseen konttoriin tai niiden myymistä toiselle toimijalle selvitetään. Munkkivuoren, Myyrmäen, Lohjan, Kemiön ja Mustasaaren konttorit yhdistetään muihin konttoreihin. Nykyisen konttorin tilalle Sipooseen, Tuusulaan, Paraisille, Maalahteen, Vöyrille sekä Kokkolaan tulee ajanvarauksella toimiva, uudenlainen asiakastapaamistila. Muutokset tapahtuvat vaiheittain tammikuusta 2020 alkaen. Lisäksi myöhemmässä vaiheessa 2021 Hakaniemen konttori yhdistyy Kolmen Sepän konttoriin sekä Kauniaisten konttori Tapiolan konttoriin.

– Verkko- ja mobiilipalveluiden kautta Aktia palvelee asiakkaitaan paikasta ja ajasta riippumatta. Aktia kertoo hyvissä ajoin asiakkailleen uuden palvelumallin vaikutuksista ja opastaa muutoksissa, pankki sanoo.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *