| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Ensimmäiset latauspisteet nyt käytössä

Nyt on kaupungin ensimmäiset latauspaikat autoille käytössä kauppakeskuksen katolla. Siellä on yhteensä 6 K-latauksen sähkölatauspaikkaa. 

Lautauspaikkoja on Kauniaisten yhdyskuntatoimen johtaja Marianna Harjun mukaan tulossa myös maan tasoon Kauniaistentien varren pysäköintialueelle 3 kappaletta. 

– Liiketilojen asiakaspysäköintipaikkoja on yhteensä 277 kpl, joista noin puolet kauppakeskuksen katolla. Asukaspysäköintipaikkoja on yhteensä noin saman verran kuin asiointipaikkoja, ne sijaitsevat pääasiassa maanalaisissa tiloissa asuinrakennusten alla, hän kertoo.

Pyöräpysäköintipaikkoja lisätään tuntuvasti, tämänhetkisessä toteutuksessa on 84 paikkaa kiinteissä telineissä eri puolille torialuetta hajautettuina. Mikäli paikkoja tarvitaan enemmänkin, niitä on Harjun mukaan hyvin lisättävissä. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *