| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Mitä mieltä Kaunis Granista? Osallistu lehden lukijakyselyyn!

Mitä pidät omasta paikallislehdestäsi Kaunis Granista? Kirjoitammeko aiheista, joista haluat lukea? Ovatko ilmoitukset yhtä tärkeitä kuin jutut? Teemme nyt lukijakyselyn yhteistyössä suomenkielisten lukiolaisten yrityksen GraniWorksin kanssa.

 

GraniWorks vastaa kyselyn käytännön suunnittelusta, muun muassa kysymysten laadinnasta yhdessä lehden kanssa, ja vastaa jakelusta sekä tulosten analyysista. Kyselyn vastuuhenkilöitä ovat lukiolaiset Hilda Stenvall ja Negiin Javadi.

Kyselyn vastuuhenkilöitä
ovat lukiolaiset Hilda
Stenvall (oik.) ja Negiin Javadi.

Kysely hoituu lähinnä sähköisesti, ja se lähetetään osalle kauniaislaisista mm. Wilman ja eläkeläisyhdistysten kautta.

Kyselyn löydät täältä: www.kaunisgranikysyy.fi.

Tietenkin on myös mahdollista vastata kysymyksiin paperilla. Lomakkeita on saatavilla kirjastossa ja Villa Bredassa. Toivomme, että vastaatte kysymyksiin. Vastaaminen vie viidestä kymmeneen minuuttia.

Vastaajien kesken arvotaan 3 Fafa’s-ravintolan lahjakorttia. Ilmoita sähköpostiosoitteesi jos haluat osallistua. Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan mahdollista yhteydenottoa varten. Toivomme vastauksia 21.11.2019 mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *