| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Vad anser du om Kaunis Grani? Delta i vår undersökning!

Vad anser du om din egen lokaltidning Kaunis Grani? Skriver vi om sådant som du vill läsa om? Är annonserna lika viktiga som artiklarna? Vi utför nu en läsarundersökning tillsammans med de finska gymnasieelevernas företag GraniWorks som sköter det praktiska kring projektet, bl.a. utarbetandet av frågor, tillsammans med tidningen, och distribution och analys.

Ansvariga för undersökningen vid GraniWorks är gymnasisterna Hilda Stenvall och Negiin Javadi.

Ansvariga för undersökningen
vid GraniWorks är Hilda Stenvall (t.h) och Negiin Javadi.

Utfrågningen sköts i huvudsak elektroniskt och sänds till delar av stadsborna, bl.a. via Wilma och pensionärsföreningarna.

Du hittar undersökningen här: www.kaunisgranifragar.fi

Det finns naturligtvis också möjlighet att svara på våra frågor på papper och blanketter finns på biblioteket och Villa Breda. Bland dem som svarat lottar vi ut 3 presentkort till Fafas. Meddela din e-postadress här om du vill delta i utlottningen. Adressen används endast för eventuell kontakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *