| KAUPUNKI - STADEN

Valtuusto: Kauniaisten veroprosentti pidetään ennallaan

Valtuusto päätti maanantai-iltana, että ensi vuoden tuloveroprosentti on 17,0. Samalla varmistui, että nuorisotalo muuttaa kaupungintalon valtuustosaliin joulukuussa.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kokouksessa talousarvion vuodelle 2020.

Tärkein yksittäinen investointi on nuorisotalon saneeraus, joka alkaa vuonna 2020 ja valmistuu suunnitelmien mukaan vuonna 2021. Kyse on suuresta yli seitsemän miljoonan euron investoinnista. Maanantaina valtuusto myönsi vielä 20 000 euroa lisää mm. muuton takia.

Muita suuria investointeja vuonna 2020 ovat ruotsinkielisen koulukeskuksen kemian ja fysiikan opetustilojen nykyaikaistaminen (noin 1,2 miljoonaa euroa) sekä kaupungin katuvalaistuksen uusiminen energiatehokkaammalla LED-valaistuksella (650 000 euroa).

Talousarvioon voi tutustua os. www.kauniainen.fi/talous

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *