| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

5 frågor till Kirsi Collin på Life Grani

Life har varit i köpcentret i ett år nu. Är du nöjd med början?

– Vi är mycket nöjda över vårt läge och Grankullakunderna. Vi har under ett års tid redan fått en otrolig, lojal grupp av stamkunder. Vi önskar alla nya och gamla kunder välkomna till vår affär för att diskutera sitt välmående och vilka kosttillskott och vilken naturkosmetika man kan använda för att stödja det. Det är populärt att välja ekologiskt idag.

Hur är det i kosmetikabranschen, säljer naturkosmetika bra i Grankulla?

– Försäljningen av naturkosmetika växer hela tiden och det gör den även i Grankulla. Kunderna är ytterst kunniga och medvetna och intresserade av naturkosmetika och vill ha produkter av rena, naturliga råvaror. Vi har redan ett omfattande utbud av produkter och det tillkommer nya härliga produkter hela tiden.

Hur skiljer sig naturkosmetika från konventionell kosmetika?

– Med naturkosmetika avses produkter där man fäst särskild uppmärksamhet vid att ingredienserna är naturliga och vid hur produktens livscykel påverkar människan och miljön. I naturkosmetika används istället för syntetiska ingredienser, som alltså människan har framställt, råvaror från naturen.

Vad är den populäraste produktgruppen hos er?

– Magens och tarmarnas välmående. Som det sägs är tarmarna vår andra hjärna och många problem i kroppen blir lösta när vi tar hand om dem och balanserar dem. Den hetaste nyheten just nu är Sporebiotics i sporform av alla de slag och probioter som påverkar magens funktion och ämnesomsättning.

Vad skulle kunna bli nästa trend i branschen?

– Helhetsvälmående och olika slags mätningsmetoder genom vilka vi snabbt får information om vad kroppen på riktigt behöver. Vår affär har redan nu olika slags testningstjänster så vi får veta hur kroppen mår.

ÖVERSÄTTNING: PATRICIA HEIKKILÄ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *