| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

5 kysymystä Life Granin Kirsi Collinille

Life on toiminut kauppakeskuksessa vuoden verran. Oletko tyytyväinen alkuun myymälävastaava Kirsi Collin?

– Olemme erittäin tyytyväisiä sijaintiimme ja kauniaislaisiin asiakkaisiin. Olemme vuoden aikana jo saaneet mahtavan joukon uskollisia kanta-asiakkaita. Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi myymäläämme keskustelemaan omasta hyvinvoinnista ja sen tukemiseen käytettävistä ravintolisistä sekä luonnonkosmetiikasta.

Luomu on suosittu valinta tänä päivänä. Miten kosmetiikan alalla, myykö luonnonkosmetiikka hyvin Kauniaisissa?

– Luonnonkosmetiikan myynti kasvaa kokoajan ja näin myös Kauniaisissa. Asiakkaat ovat erittäin tietoisia ja kiinnostuneita luonnonkosmetiikasta ja haluavat valita itselleen puhtaista luonnon raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Meillä löytyy jo laaja valikoima tuotteita ja valikoimaan on tulossa jatkuvasti ihania uutuuksia.

Miten luonnonkosmetiikka eroaa tavallisesta kosmetiikasta?

– Luonnonkosmetiikalla tarkoitetaan kosmetiikan tuotteita, joiden valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota ainesosien luonnolliseen alkuperään sekä siihen, miten tuotteen elinkaari vaikuttaa ihmiseen ja ympäristöön. Synteettisten, eli ihmisen valmistamien ainesosien sijaan luonnonkosmetiikassa käytetään luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.

Mikä on suosituin tuoteryhmä teillä?

– Vatsan ja suoliston hyvinvointi. Kuten sanotaan suolisto on meidän toiset aivomme ja siitä huolehtiminen ja vatsan tasapainottaminen poistaa monia ongelmia kehossamme. Tämän hetken kuumimmat uutuudet ovat kaikenikäisten itiömuotoiset Sporebioticit ja toiminnalliset metaboliaan vaikuttavat probiootit.

Mikä voisi olla seuraava trendi teidän alalla?

– Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja siihen käytettävät erilaiset mittausmenetelmät joilla saamme nopeasti tietoa mitä oikeasti keho tarvitsee. Myymälässämme on jo nyt saatavilla useita erilaisia palveluita millä testaamme mitä kehollemme kuuluu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *