| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Guido’s Pizza saapuu Kauniaisiin

Kauniaisten keskustaan avataan uusi pizzeria maaliskuun alussa.

Jaakko Luomanen vahvisti Kaunis Granille, että hänen yrityksensä avaa perhekeskeisen pizzerian, Guido’s Pizza, Kauniaisten kauppakeskukseen.

– Remontti on käynnissä vielä. Tehdään siitä tosi viihtyisä, koko perheen ravintola. Sinne tulee Ranskasta hieno baaritiski, Luomanen kertoo.

Kauniaisten Guido’sista tulee suurempi kuin Luomasen ensimmäisestä pizzeriasta Tapiolassa. Myös ruokalistaa laajennetaan. Kauppakeskuksessa pizzeria sijoittuu sushi-ravintola Makan viereen vastapäätä kukka- ja sisustusliikettä Home in Garden’ia. Kesäksi Luomanen suunnittelee tarjoilua kesällä myös ulos.

Ruokalistalla on pizzojen ohella mm. myös lasagnea ja salaatteja. Viinilista on laaja, ja oluissa on pienten panimoiden tuotteita.

Jaakko Luomanen avaa Guido’s pizzerian kauppakeskus Graniin.

Guidos’sin pizzoille on erityistä, että ne paistetaan kaasutulella italialaisessa Valoriani-uunissa. Erityistä pizzoille on myös taikina.

– Se tehdään luomujauhoista ja siinä on pitkä fermentaatioaika. Asiakkaat sanovat, ettei se turvota samalla tavalla kuin muut pizzat, Luomanen sanoo.

Pizzerioiden pito ei ole Jaakko Luomasen ensimmäinen uravalinta. Aiemmin hän työskenteli musiikissa ja tunnettiin taiteilijanimellä Lieminen.

Juttu korjattu 30.1. Pizzerian nimi on Guido’s Pizza, eikä Guido’s Pizza Alchimica. Jutussa mainittiin aikaisemmin virheellisesti myös, että pizzat leivotaan hapanjureen.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *