| KAUPUNKI - STADEN

Porrastreenit jatkuvat talvikaudella palloiluhallissa

Kevät tuo tullessaan uusia avoimia liikuntavuoroja kaupunkilaisille.

Tammikuusta alkaen palloiluhallin ovet ovat auki innokkaille porrastreenaajille arkisin klo 7–9 välillä omatoimista harjoittelua varten. Lisäksi perjantaisin järjestetään yhteiset ohjatut Bolliksen porrastreenit klo 15–16.

Enää ei siis tarvitse harmitella, että porrastreenit olisivat vain kesäkauden huvia.

– Liikuntapalvelut haluaa tarjota mahdollisuuden porrastreeniin myös talviaikaan kaikille lajista innostuneille. Kauniaisissa on poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet toteuttaa porrastreenejä ympäri vuoden. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää uuden talviharjoittelupaikan. Porrastreeneihin ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta, sanoo Sari Sarpaneva Kauniaisten kaupungin liikuntapaikkapäällikkö.

Avoimet ilmaisvuorot vakiinnuttivat paikkansa liikuntatarjonnassa Avoimet ilmaisvuorot ovat lisänneet erityisesti nuorten mahdollisuuksia liikkua yhdessä ilman kilpailullista tavoitetta.

Alakouluikäisillä lapsilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia lajeja liikunnallisen iltapäiväkerhon Sporttisäpinöiden kautta. Lisäksi kolmena päivänä viikossa yläkouluikäisillä nuorilla on mahdollisuus palloilla yhdessä.

– Sporttisäpinät tarjoaa matalan kynnyksen liikuntaharrastuksen eri ikäisille ja eri kulttuuritaustoista tuleville lapsille. Sporttisäpinöillä liikutaan yhdessä pelien ja leikkien parissa. Samalla lapset saavat tutustua paikallisten urheiluseurojen ohjaajien johdolla eri liikuntalajeihin, kuvailee Mäntymäen nuoriso-ohjaaja Ville Kyllönen.

Avointen vuorojen kehittäminen aloitettiin Liikuntapalveluiden Liikuntaa ja liikettä Granissa hankkeen kautta kolmisen vuotta sitten. Piloteista alkaneet liikuntakokeilut ovat vuosien varrella löytäneet paikkansa pääsääntöisesti kouluilla järjestettävinä vakiovuoroina.

Lisätietoa kaikista avoimista ilmaisvuoroista löydät Kauniaisten kaupungin Liikuntapalveluiden nettisivuilta: https://www.kauniainen.fi/kulttuuri_ja_vapaa-aika/liikuntapalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *