| KAUPUNKI - STADEN

Kauniainen sulkee koulut keskiviikkona

Kauniaisten kaupungin koulujen tilat suljetaan 18.3.2020 alkaen maan hallituksen linjausten mukaisesti. Tiistaina koulut ovat edelleen avoinna normaalisti.

– Lähiopetus keskeytetään 13.4.2020 asti. Poikkeuksena on perusopetuksen 1-3 luokat ja ne lapset, joiden vanhemmat ovat töissä yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla, kaupunki kirjoittaa nettisivuillaan.

Kouluissa valmistaudutaan mahdollistamaan itsenäinen opiskelu etäyhteydellä.
Ylioppilastutkinnon koeaikataulua tiivistettiin Ylioppilastutkintolautakunnan ja opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksellä 13. maaliskuuta. Hallituksen päivitetty suositus ei tuo muutoksia päätökseen.

Koululaisten vanhemmille on maanantaina (16.3.2020) lähetetty tarkempi tiedote opetuksen järjestämisestä 18.3.2020 alkaen.

Päiväkodit ja esikoulut ovat avoinna normaalilla tavalla.

Muilta kuin koulujen osalta kaupunki noudattaa asetettuja valtakunnallisia rajoitteita, joista osa on jo otettu käyttöön kaupungin toiminnassa.  Kts. hallituksen linjaukset valtioneuvoston sivuilta >

– Julkaisemme tiistaina 17.3.2020 kotisivulla tarkempia tietoja poikkeusolojen toimenpiteistä ja niiden vaikutusta kaupungin toimintaan, kaupunki kirjoittaa nettisivuillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *