| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunki tarjoaa yritysvuokralaisilleen maksuhelpotuksen tilavuokrista

Kauniaisten kaupunki tarjoaa kaupungin omien liiketilojen yritysvuokralaisille maksuhelpotuksen tilavuokrasta 1.4. alkaen kolmen kuukauden ajan, ellei poikkeusolot lopu ennen sitä. Tänä aikana kaupunki ei peri vuokraa tiloista.

Vuokranmaksun vapautukset hoituvat kaupungin toimesta eli yrittäjän ei tarvitse olla erikseen yhteydessä kaupunkiin. Vuokralaisia lähestytään erikseen asiassa. Vapautus ei koske yksityisiä päiväkoteja tai lastenkoteja.
– Haluamme näin osaltamme tukea yritysvuokralaisiamme koronaepidemian aiheuttamassa poikkeuksellisen vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, kaupunginjohtaja Christoffer Masar sanoo.
Pääosa kaupungin yritysvuokralaisista toimivat tiloissa, jotka koronaepidemiasta johtuen on täysin suljettu, mutta koronaepidemia ja siihen liittyvät rajoitustoimenpiteet ovat laajasti myös vaikuttaneet muiden kaupunginssa toimivien yritysvuokralaisten toimintaedellytyksiin.
– Esitän myös yksityisille vuokranantajille toiveen huomioida koronatilanteen aiheuttaman yrittäjien toimintaedellytysten kaventumisen ja auttamaan yrittäjiä selviytymään vaikean tilanteen yli, Masar lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *