| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Lääkkeitä myös kotiin taksilla

Lääkkeitä voi nyt myös saada kotiinkuljetettuna. Kauniaisten Apteekki ja Taxi Marie Oy ovat sopineet seuraavasta lääkkeiden hakupalvelusta ja menettelytavoista Kauniaisten alueella.

– Kuljetus tapahtuu yleensä 1-2 päivän sisällä siitä kun asiakas on tilannut taksipalvelun numerosta 040 7703800, apteekkari Hannes Wahlroos kertoo.

Apteekkari Hannes Wahlroos uuden pleksin takana apteekissa.

Noutopalvelu tilataan taksiyhtiön kautta. Asiakas voi Hannes Wahlroosin mukaan soittaa apteekkiin (puh: 09 5051331) varmistaakseen lääkkeen saatavuuden ja voi myös sopia kuljettajan kanssa muustakin asioinnista samalla noutopalvelukerralla.

Näin palvelu toimii: Taksin tialuksen jälkeen kuljettaja Ari Partti ajaa asiakkaan luokse ja vastaanottaa asiakkaalta: Asiakkaan kela-kortin, luettelon apteekista halutuista reseptilääkkeistä ja muista tuotteista, asiakkaan puhelinnumeron, jotta apteekki voi tarvittaessa olla asiakkaaseen yhteydessä lääkeoston yhteydessä, käteistä rahaa maksua varten apteekissa tai jos asiakkaalla on tili apteekissa, kyseisen tilinumeron.

Asiakas maksaa kyydistä joko taksamittarin mukaan tai aikaveloituksena 15 euroa alkavalta 30 minuutilta. Kyydin voi maksaa kuljettajalle joko käteisellä tai kortilla kun kuljettaja saapuu tavaroiden kanssa takaisin asiakkaan luokse.

Näin saat lääkkeesi kotiin:

Hakupalvelua pyytävä asiakas soittaa suoraan Taxi Marie Oy / Ann-Marie Nordströmille puh 040 7703800 ma-pe klo 8–18. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *