| YLEINEN - ALLMÄN

Pelit ovat suosittuja uudessa nuorisotalossa

Kauniaisten nuorisotalo siirtyi tammikuussa kirjastosta kaupungintalolle ja kävijämäärä on lisääntynyt uusien tilojen myötä.

Nyt paikalla ollaan oltu jo yli kuukausi ja vanhoja tiloja huomattavasti suurempi valtuustosali on jo monelle nuorelle tuttu. 12-vuotiaat Viktor ja Elias käyvät nuorisotalolla pari kertaa viikossa.

Viktor (oik.) ja Elias käyvät nuorisotalolla pari kertaa viikossa.

Molemmat pojat ovat tykänneet uusista tiloista, joista löytyy paljon erilaista tekemistä. Elias toteaa tilassa olevan monta televisiota ja kaksi pleikkaa, mikä on hyvä. Hänen mielestään plussaa ovat myös hyvät ohjaajat. Viktor puolestaan on tyytyväinen siihen, että työntekijöitä on paljon.

Yleensä yhteisenä aktiviteettina toimii biljardin ja pingiksen pelaaminen. Nuorten keskuudessa suosittu pingis onkin uusi osa nuorisotaloa, sillä se oli nykyisten tilojen puolesta mahdollinen lisä. Poikien toiveena on vielä mahdollinen kahvio, josta voisi ostaa erilaisia syötäviä.

Nuorisotyöntekijät Kermit Haapalainen ja Jens Almark kertovat kävijämäärän lisääntyneen tilojen vaihdon jälkeen. Uudessa nuorisotalossa käy illan aikana noin 20–30 nuorta.

– Ikähaitari on 10–17 -vuotiaiden välillä iltaisin, sanoo Kermit.

Tilassa ei järjestetä erityisiä tapahtumia.

– Nuoret valitsevat tekemisensä eri välineistä, esimerkiksi pingiksen, biljardin, Playstationin ja akustisten soittimien väliltä, hän toteaa.

Nuorisotalo on varmasti käymisen arvoinen ja siellä on hyvin tekemistä jokaiselle. Tilat ovat auki arkisin päiväkolmesta iltakahdeksaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *