| YLEINEN - ALLMÄN

Granin ruokakaupat rauhoittavat aamut riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden asioimiseen

Ruokakaupat Kauniaisissa rauhoittavat aamut riskiryhmien asioimiseen.

 

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen keskellä Osuuskauppa Varuboden-Osla pitää perjantaista 20. maaliskuuta lähtien kauppojensa ensimmäisen tunnin varattuna riskiryhmiin kuuluville. Myös K-Supermarket toivoo, että aamut rauhoitetaan riskiryhmälle.

S-marketit aukeavat normaaliaikataulusta poiketen jo tuntia aikaisemmin aina maanantaista perjantaihin. Pyrimme tässä poikkeustilanteessa tarjoamaan riskiryhmiin kuuluville henkilöille turvallisen asioinnin ruokakaupassa, toimialajohtaja Bengt Vinberg sanoo.

Kauniaisissa S-marketit avaavat ovensa jo klo 6.00 perjantaista lähtien.

– Toivomme muiden asiakkaiden kunnioittavan tätä ja saapuvan kauppaan myöhempään ajankohtaan, hän sanoo.

K-Supermarketin kauppias Jesper Lindqvist kertoo, että kaupan ensimmäiset aukiolotunnit varsinkin maanantaista lauantaihin 7.00-8.00 ovat selkeästi rauhallisimpia ja kaupan asiakasmäärät ovat silloin pienempiä joten hän toivoo, että voitaisiin rauhoittaa se hetki juuri riskiryhmälle.

– Toivon ymmärrystä kaikilta muilta, että jättäisivät tuon ajan aikana käymättä jotta suurimmassa vaarassa olevat voisivat asioida rauhassa, hän sanoo.

Hän muistuttaa myös, että kipeänä ei ole asiaa kauppaan.

– Niin pysytään me kaupan puolellakin terveinä ja pystymme palvelemaan teitä parhaimman mukaan.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *