| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Wolt laajentaa toimintaansa Kauniaisiin

Ravintolaruokaa välittävä kotimainen teknologiayhtiö Wolt avasi palvelunsa torstaina 5. maaliskuuta Kauniaisissa.

Wolt toimii tällä hetkellä jo yhdeksässätoista suomalaisessa kaupungissa.

– Kauniaisissa on heti alkuun mukana yhteensä 10 ravintolaa, joista voi tilata Woltilla ruokaa esimerkiksi kotiin, toimistolle tai mukaan noudettavaksi, kertoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski lehdistötiedotteessa

Lisäksi Kauniaisiin voi jatkossa tilata myös Leppävaaran ravintoloista.

Wolt on toiminut Espoossa huhtikuusta 2017 lähtien. Kauniaisten avauksen myötä myös Espoon kuljetusalue laajenee. 

– Kauniaisten kuljetusalue ulottuu keskusta-alueen lisäksi pohjoisessa Laaksolahteen, idässä Etelä-Leppävaaraan, etelässä Lystimäkeen sekä lännessä Kirkkojärvelle, Pankakoski kertoo.

– Kauniainen on meille mielenkiintoinen uusi avaus. Paikalliset ovat toivoneet palveluamme alueelle jo pitkään, ja kaupungin ravintolavalikoima on monipuolistunut viime vuosina huimasti, hän lisää.

McDonald’s on yksi mukana olleista ravintoista.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme tarjota Wolt-kotiinkuljetusta nyt myös Kauniaistentien ravintolassamme. Kotiinkuljetus tekee tilaamisesta vaivatonta ja tuo ruokamme helpommin saataville myös esimerkiksi kauempana asuville. Uskomme, että palvelulle löytyy runsaasti kysyntää, sanoo McDonald’s-yrittäjä Hannu Siitarinen lehdistötiedotteessa.

Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka välittää ravintolaruokaa omalla verkkoalustallaan 20 maassa ja 70 kaupungissa. 

Mukana Woltin Kauniaisten avauksessa ovat seuraavat 10 ravintolaa: Fafa’s Grani, Chalupa Kauniainen, Pizza Service Kauniainen, Deli Rasoi, McDonald’s Kauniainen, Taco Bell Nihtisilta, Burger King Nihtisilta, Ravintola Mom’s, Subway Kauniainen ja Itsudemo Nihtisilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *