| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Wolt utvidgar till Grankulla

Det finska företaget Wolt, som just nu förmedlar restaurangmat, öppnade sin tjänst i Grankulla den 5 mars.

Wolt finns nu i 11 finska städer.

– I Grankulla är tio restauranger med i premiären, nu kan man beställa mat från dem via Wolt till sitt hem, till kontoret eller för att hämta själv, säger Wolts Finlandschef Henrik Pankakoski i ett pressmeddelande.

I Grankulla kan man också beställa från restaurangerna i Alberga. Wolt har funnits i Esbo sedan i april 2017.

I och med att tjänsten utvidgades till Grankulla utvidgas även transportområdet i Esbo.

– Grankullas transportområde sträcker sig från centrum norrut till Dalsvik, österut till södra Alberga, söderut till Lustikulla och västerut till Kyrkträsk, säger Pankakoski.

– Grankulla är ett nytt, intressant område för oss. Ortsborna har önskat vår service redan länge och restaurangutbudet i området har blivit rejält mångsidigare de senaste åren, tillägger han.

McDonald’s är en av restaurangerna i Wolt

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda Wolts hemleverans från vår restaurang på Grankullavägen. Hemleveransen gör det smidigt att beställa och gör maten lättare tillgänglig även för dem som bor längre bort. Vi tror att det är en stor efterfrågan på tjänsten, säger McDonald’s-företagaren Hannu Siitarinen i ett pressmeddelande.

Wolt är ett finskt teknologiföretag grundat 2004. Företagets tjänst förmedlar via sin egen webbplattform restaurangmat i 20 länder och 70 städer.

I Grankulla är följande tio restauranger med i Wolts Grankullapremiär: Fafa’s Grani, Chalupa Grankulla, Pizza Service Grankulla, Deli Rasoi, McDonald’s Grankulla, Taco Bell Knektbro, Burger King Knektbro, Restaurant Mom’s, Subway Grankulla och Itsudemo Knektbro.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *