| YLEINEN - ALLMÄN

15 coronafall nu i Grankulla

Antalet laboratoriebekräftade fall av coronasmitta i Grankulla är nu 15.

Under helgen bekräftades ett fall av smitta på ett grupphem i Villa Breda. Den insjuknade personen har inte rört sig i grupphemmets gemensamma utrymmen eller haft kontakt med de övriga boende på Villa Breda.

De av vårdarna som har utsatts för smittrisk kommer att vara i karantän i de nästa 14 dygnen, uppger staden i sin lägesrapport.

– I dag har vi också fått information om att en av de anställda på det privata daghemmet Ankkalampi – Duckies i Grankulla har bekräftats ha coronasmitta. Till följd av smittrisken har en del barn och personal satts i två veckors karantän. Daghemmets verksamhet avbryts endast tillfälligt. Barnens föräldrar har informerats och daghemmet Ankkalampi – Duckies i Grankulla informerar familjerna om situationen förändras, uppger staden.

Läget på hälsostationen är lugnt. Antalet laboratoriebekräftade fall av coronasmitta i Grankulla är 15.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *