| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunki: Villa Bredan tukipalveluissa on varmistunut koronavirustartunta

Villa Bredan tukipalveluissa on viime viikonloppuna varmistunut koronavirustartunta, kaupunki ilmoittaa.

Sairastunut henkilö ei ole ollut kontaktissa hoitohenkilökuntaan, eikä Villa Bredan asukkaisiin.

Tämän johdosta tukipalveluiden henkilökuntaa on asetettu 14 vuorokauden karanteeniin. Karanteenissa olevien tilalle on saatu korvaavaa henkilökuntaa.

– Olemme olleet huolissamme siitä, että jotain tällaista voisi tapahtua, koska Villa Bredan asukkaat kuuluvat kaikki koronan riskiryhmään ja ovat erityisen haavoittuvaisia. Onni onnettomuudessa oli se, että sairastunut henkilö työskenteli tukipalveluissa, eikä ole ollut kontaktissa hoitohenkilökuntaan tai Villa Bredan asukkaisiin, kaupunginjohtaja Christoffer Masar kertoo.

Kaupunki pystyi nopeasti asettamaan Villa Bredan tukipalveluiden henkilöstön karanteeniin.

– Kaikki muu henkilökunta, joka on ollut tekemisissä sairastuneen henkilön kanssa, tulee myös työskentelemään etänä seuraavat 14 vuorokautta. Toivon, että meidän sairastunut työntekijämme on sairastunut vain taudin lievään muotoon ja että meidän muu henkilöstömme ei ole saanut tartuntaa, hän sanoo ja lisää:

– Iso kiitos sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden, että tukipalveluiden henkilöstölle arvokkaasta työstänne ja nopeista toimenpiteistä, joilla jatkotartunnan riskit on minimoitu.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *