| YLEINEN - ALLMÄN

Ruokakassikeräys suosittu

Kauniaisten kaupunki, Granin Lähiapu, Kauniaisten suomalainen seurakunta ja Grankulla svenska församling järjestävät parhaillaan ruokakassikeräyksen Kauppakeskus Granissa. Avunpyyntöjä on jo tullut useita.

 

Voit osallistua keräykseen S-marketissa ja K-Supermarketissa ostamalla kuivatuotteen tai säilykkeen ja antamalla sen Granin lähiavun vapaaehtoisen kauppakärryyn.

– On ollut todella iloa olla paikalla vastaanottamassa ruokalahjoituksia. 15-vuotiaat pojat ovat tulleet mopoilla tuomaan kaupasta ostamiaan spagettipakkauksia. Kaiken ikäiset ovat osallistuneet lahjoittamalla, mutta erityisen aktiivisia ovat olleet nuoret ja nuoret aikuiset. Olemme saaneet paljon lahjoituksia. Olemme niistä todella kiitollisia ja iloitsemme siitä, miten keräys on otettu vastaan, Sanna Jensen Granin Lähiavusta sanoo.

 Avunpyyntöjä on jo tullut useita.

– Uskon kuitenkin, että kaikki apua tarvitsevat eivät ole vielä saaneet tietoa ruoka-avusta. On oletettavaa, että avunpyyntöjen määrä kasvaa.

Keräys alkoi 14.4 ja jatkuu 24. huhtikuuta saakka. Keräys tapahtuu arkisin. Seuraava ruoka-apukeräysaika on suunniteltu alkamaan toukokuun puolesta välistä kesäkuuhun.

Granin Lähiapu auttaa myös muualla. Kaupassa käymisen apu on jo aloitettu muutaman nuoren vapaaehtoisen kanssa.

– Tähän tehtävään on ilmoittautunut useita halukkaita, nimenomaan nuoria vapaaehtoisia. Jälleen on ollut upea huomata, kuinka tietoisia nuoret ovat tilanteesta. Saimme viikossa kymmenen uutta vapaaehtoista.

Kaikki uudet lähiviikkojen aikana vapaaehtoistyöhön ilmoittautuneet ovat olleet kolmekymppisiä tai nuorempia.

Jos tarvitset ruoka-apua:

  • paina kaupungin pyydä apua- nappia
  • soita Granin lähiapuun, 0400 237 741
  • soita suomenkieliselle diakoniatyöntekijälle, 050 3017028 ruotsinkieliselle diakoniatyöntekijälle, 050 4393208
  • tai
  • ota yhteyttä sosiaalipalveluihin, 050 411 7580

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *