| KAUPUNKI - STADEN

Lukioissa etäopetus jatkuu

Lukioissa etäopetus jatkuu Kauniaisissa lukukauden loppuun. Näin päätti kaupungin johtoryhmä tiistaina.

Lukioita, ammatillisia oppilaitoksia, korkeakouluja ja vapaata sivistystyötä koskevat rajoitukset ovat hallituksen mukaan voimassa 13.5.2020 asti. Sen jälkeen 14.5. alkaen edellä mainittujen oppilaitosten tilojen käyttöä opetukseen hallitaan tartuntatautilain mukaisilla toimenpiteillä. Lähiopetukseen on mahdollista palata hallitusti ja porrastetusti.

– Valtioneuvosto kuitenkin suosittelee, että yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, lukioissa, ammatillisessa opetuksessa, vapaassa sivistystyössä sekä aikuisten perusopetuksessa jatketaan etäopetusta lukukauden loppuun, sanottiin hallituksen lehdistötiedotteessa maanantaina.

Vapaa-aika Granissa

Kaikki ulkoliikuntapaikat ovat auki 14.5. alkaen. Kesäkuun alusta alkaen voi myös järjestää urheilu- ja liikuntatapahtumia erikoisjärjestelyin. Osa liikuntapalvelujen henkilökuntaa partioivat liikuntapaikoilla näillä näkymin toukokuun loppuun asti niin arki-iltaisin kuin viikonloppuiltaisinkin.

– Selvitämme missä laajuudessa uimahalli, jäähalli ja palloiluhalli voivat olla auki kesäkuun alusta ja tiedotamme tästä erikseen, kaupunki kirjoittaa nettisivuillan.

Kansalaisopisto, Kaumo ja Kuvataidekoulu jatkavat etäopetuksessa lukukauden loppuun.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *