| KAUPUNKI - STADEN

Pysäköintivalvonta tulee Kauniaisiin

Valtuusto päätti maanantaina, että Kauniainen hakee lupaa kunnallisen pysäköintivalvonnan järjestämiseksi aluehallintovirastolta.

Valvonnan käytännön hoitamisesta tehdään sopimus Espoon kaupungin kanssa. Pysäköintisääntöjä ja valvonnan kohteet täsmennetään vielä tarkasti ennen kuin toiminta käynnistyy ja näistä tiedotetaan asukkaille.

Valvonta käynnistyy kaupungin mukaan aikaisintaan syksyllä.

Valtuusto päätti myös, että seuraavan valtuustokauden alusta (1.6.2021) alkaen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen alaiset kolme valiokuntaa, kulttuuri- liikunta- ja nuorisovaliokunta yhdistetään yhdeksi kulttuuri- ja vapaa-aikavaliokunnaksi. Asiaa on pitkän aikaa valmisteltu kaupungin strategian mukaisesti, jossa viran- ja luottamushenkilöorganisaation rakenteita ja muutostarpeita tarkasteltiin.

Valtuuston illan kokous Villa Junghansissa oli historiallinen,  ns. hybridikokous, johon osa valtuutetuista osallistui etänä.

Valtuustokokoukset ovat julkisia kokouksia ja tämä vuoksi illan kokous lähetettiin livenä Youtuben kautta, niin että asukkailla oli tilaisuus seurata päätöksentekoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *